Ga naar de inhoud

Clubkleding op maatEIGEN ONTWERP

Wij maken samen met u een uniek ontwerp wat helemaal past bij de club.

VASTE PRIJS

Ongekende mogelijkheden voor een vaste prijs, inclusief club en sponsorlogo’s.

ALTIJD LEVERBAAR

De shirts worden speciaal voor u gemaakt. Nabestellen is geen enkel probleem.

VOOR DE GEHELE CLUB

Alle kleding is beschikbaar in zowel dames-, heren- als kindermaten. Clubkleding op Maat

Clubkleding op Maat, waarom?

Elke drie jaar op zoek naar nieuwe clubkleding, elk jaar concurrerende clubs in hetzelfde shirt. Elk jaar een prijs per shirt welke torenhoog is door bedrukkingen.

Dat moest anders kunnen.

Na jaar op jaar tegen bovenstaande problemen aan gelopen te zijn gingen wij op zoek naar clubkleding welke uniek, betaalbaar en altijd leverbaar moest zijn. Hieruit ontstond Clubkleding op Maat.

De kleding waardoor u als club nóg unieker bent en waarvoor u een vaste, transparante prijs betaald.BC Conquesto Logo

Als club hadden wij behoefte aan shirts welke langer leverbaar waren, uniek en van goede kwaliteit. We zijn blij en trots op ons huidige shirt. Als sterkste punt zie ik de service en flexibiliteit wat betreft het ontwerpen. Dit maakt het écht onderscheidend! 

Georgy Sonneville

BC Schollevaar Logo

Sinds 2019 spelen wij in een zelf ontworpen clubshirt, en we zijn hier heel blij mee! Alles is mogelijk, dus een echt uniek shirt, van goede kwaliteit! Het proces wordt ook goed begeleidt door Michel, waardoor alles altijd duidelijk is. Kortom, wij zijn heel erg tevreden!

Hester van Alten

BC Maasland

Sinds dit seizoen hebben wij onze clubshirts via Clubkleding op Maat. Een hele fijne stof en prettige samenwerking zorgden voor een zorgeloos gevoel. Er is heel veel mogelijk met de shirts. Tot schaduwen aan toe! Top service, en aan te raden voor uniciteit! 

Edwin Allewijn