Ga naar de inhoud


Eigen sportshirt ontwerpen

Wil je jouw club laten schitteren met een uniek sportshirt? Kies dan uit onze twee topmodellen, elk gemaakt van premium materiaal dat perfect past bij jouw behoeften. Bij ons worden jouw sponsor- en clublogo’s naadloos in het design verwerkt. Zo blijven ze altijd scherp en kleurvast, wasbeurt na wasbeurt. En het beste? Dit alles krijg je voor een verrassend scherpe prijs. Laat jouw team uitblinken, zowel op het veld als daarbuiten, met een shirt dat net zo uniek is als jullie zelf.

Performance shirt

Ontdek het Performance shirt: jouw perfecte start bij Clubkledingopmaat.nl. Dit stevige shirt, gemaakt van 140gsm Micro Interlock, biedt je onbegrensde creatieve vrijheid. De voor- en achterkant, plus de mouwen, zijn volledig beschikbaar voor jouw unieke ontwerp. Maak een statement met jouw team, zonder in te leveren op kwaliteit of stijl!

Sportshirt ontwerpen

Elastic shirt

Ontdek ons bestseller: het Elastic shirt van Clubkledingopmaat.nl!

Jij verdient een shirt dat niet alleen fantastisch staat, maar ook met jou meebeweegt. Ons Elastic shirt, gemaakt van hoogwaardige 170gsm Lycra, garandeert een perfecte pasvorm die jouw bewegingen volgt en accentueert. Dit shirt is jouw canvas – van voor naar achter, van mouw tot kraag, jij hebt de vrijheid om elk detail naar wens te personaliseren. Maak een statement door een eigen sportshirt ontwerpen dat net zo uniek is als jouw team. Kies voor het Elastic shirt en laat zien wie je bent, zowel op het veld als daarbuiten.

eigen Sportshirt ontwerpen