Ga naar de inhoud


Jouw Stappenplan naar Unieke Clubkleding

Stap 1: De Aanvraag

Super dat je geïnteresseerd bent in onze unieke clubkleding! Klik simpelweg op ‘Contact‘ en vul ons aanvraagformulier in. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan.

Stap 2 Eerste contact

Binnen 24 uur na je aanvraag maken we persoonlijk contact. We leren graag jou en je club kennen en vertellen je alles over Clubkleding op Maat.

Stap 3 Kennismaking

Je bent enthousiast over ons aanbod en we plannen een persoonlijke kennismaking in. Alles wat je wilt weten leggen we uit, of je nu alleen komt of met het hele bestuur.

Stap 4 Het ontwerp maken

Samen duiken we in het ontwerpproces. Dit kan online terwijl je live meekijkt op het scherm van onze designer.

Heb je zelf een creatief brein in je team? Prima, we staan open voor jouw input! Een blanco template kun je hier downloaden.

Onze kleurenkaart kun je hier ook downloaden als PDF of online via deze link.

Ook is het zaak om de bestanden zoals club en sponsor logo’s op een juiste manier bij ons aan te leveren. Zie bestanden aanleveren voor meer informatie.

Stap 5 Passen van de kleding

Na goedkeuring van het ontwerp is het tijd om te passen. We sturen je een complete pas set inclusief bestellijsten. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zijn/haar nieuwe outfit perfect past.

Na het passen dienden de shirts gewassen te worden (zie was instructies) en retour gezonden te worden richting:
Clubkledingopmaat.nl
Ploegerstraat 4
2645LW
Delfgauw

Stap 6 Bestelling doorgeven

Iedereen heeft gepast en de keuze is gemaakt. Stuur de bestellijsten, die je hier kunt downloaden naar info@clubkledingopmaat.nl. Het is van groot belang dat per artikel een aparte lijst word ingevuld (1 voor dames shirts, 1 voor unisex en kindermaten, 1 voor broekjes, 1 voor rokjes enz).

Het is van belang dat de lijsten niet aangepast worden qua opmaak en gesorteerd worden op maat van klein naar groot, dit allemaal om fouten zoveel mogelijk te voorkomen.

Wat vul je waar in:
Quantity – Het aantal shirts van 1 specifieke maat
Size – De gewenste maat
Number – Een spelersnummer voor een bijvoorbeeld handbal/voetbal team
Name – De naam van de speler die eventueel op het shirt geplaatst dient te worden (maximaal 12-14 karakters
Info – Deze is voor onze informatie en dient leeg te blijven

Je ontvangt van ons een factuur, en na aanbetaling zetten we de productie in gang.

Stap 7 Shinen in de nieuwe outfit

Binnen maximaal 8 weken (tijdens topdrukte, maar met enige regelmaat 4-6 weken) is jullie unieke clubkleding klaar. Wij zorgen voor een zorgeloze levering en jij en je team kunnen de outfits met trots dragen. Geniet van elk moment!We kijken ernaar uit om je te helpen schitteren in jullie nieuwe clubkleding. Begin vandaag nog en laat ons samen het proces starten!