Ga naar de inhoud


HANDBAL KLEDING ONTWERPEN

Bent u opzoek naar een mooie outfit voor uw Handbal team of club?

Bij Clubkleding op Maat gaan wij samen met u uw nieuwe handbal kleding ontwerpen. Van teamshirts en broekjes/rokjes tot en met de bijpassende trainingspakken. Omdat wij de teamkleding bedrukken doormiddel van sublimatie, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen leveren naar uw wens.

U ontvangt eerst een digitaal voorbeeld van het ontwerp zodat u een goede voorstelling kunt maken en een realistisch beeld heeft van uw nieuwe handbal kleding.HANDBAL KLEDING ONTWERPEN: WERKWIJZE

Om uw eigen teamshirt of teamkleding te ontwerpen neemt u contact met ons op via ons contactformulier of telefoon (+31627977296). We bespreken uw wensen en huisstijl via een een online call om zo tot een goed beeld te komen van wat bij u past.

Vervolgens gaan wij aan de slag en gaan uw handbal kleding ontwerpen in een eerste concept. Dit concept zal dan aan de hand van uw opmerkingen worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp.

Mocht u twijfelen tussen een polo of shirt, of tussen enkele van onze stoffen dan kunnen wij verschillende producten naar u opsturen om te bekijken en eventueel te testen. Is het ontwerp helemaal definitief dan kunnen wij u een pasmaten serie aanleveren om te passen.

Als de ontwerpen van de sportkleding definitief zijn en wij hebben alle maten van u ontvangen, dan wordt de productie voor u gestart. De levering van de bestelde sportkleding is tussen de 4 en 6 weken. 

handbal kleding ontwerpen


HANDBAL KLEDING ONTWERPEN: TYPE OUTFIT

U heeft verschillende opties waar u uit kunt kiezen zodat de outfit volledig aansluit bij u en uw leden.

Bij Clubkleding op Maat kunt u kiezen uit 4 verschillende soorten tops:
Performance Shirt, een mooi basic shirt gemaakt van 140gsm Micro Interlock
Elastic Shirt, dezelfde pasvorm als het Basic Shirt alleen geproduceerd in een comfortabelere 170gsm Lycra stretch stof
Performace Polo, een mooie basic polo gemaakt van 140gsm Micro Interlock
Elastic Polo, dezelfde pasvorm als de Basic Polo alleen geproduceerd in een comfortabelere 170gsm Lycra stretch stof

Wilt u uw nieuwe handbal kleding helemaal afmaken dan kunnen wij u tevens een bijpassende short/skirt en trainingspak leveren.