Ga naar de inhoud

Sportkleding sublimeren

Sportkleding sublimeren

SPORTKLEDING SUBLIMEREN

Bent u opzoek naar een mooie outfit voor uw sportteam of club?

Bij Clubkleding op Maat gaan wij samen met u uw nieuwe sportkleding ontwerpen. Van teamshirts en broekjes/rokjes tot en met de trainingspakken. Omdat wij de sportkleding sublimeren, kunnen wij alle kleuren en ontwerpen leveren naar uw wens.

Sublimeren of sublimatie is een druktechniek waarbij inkt een chemisch proces aangaat met een polyester stof. De inkt smelt samen met de textielvezels waardoor het een geheel wordt. Het polyester kledingstuk blijft licht en luchtig aanvoelen; kleuren en afbeeldingen houden hun helderheid en scherpte en kunnen er bovendien niet af gewassen worden. Ideaal voor sport-, team- of bedrijfskleding.

Met een outfit in je huisstijlkleur(en) inclusief club en sponsor logo vallen u en uw leden enorm op! U creëert een representatief en herkenbaar uiterlijk, geeft sponsoren een duidelijk zichtbaar podium en u versterkt uw merk- of naamsbekendheid.

Sportkleding sublimeren is de oplossing voor een subliem, draagbaar visitekaartje!

U ontvangt eerst een digitaal voorbeeld van het ontwerp zodat u een goede voorstelling kunt maken en een realistisch beeld heeft van uw nieuwe sportkleding.SPORTKLEDING SUBLIMEREN ONTWERPEN: WERKWIJZE

Om uw eigen teamshirt of teamkleding te ontwerpen neemt u contact met ons op via ons contactformulier of telefoon (+31627977296). We bespreken uw wensen en huisstijl via een een online call om zo tot een goed beeld te komen van wat bij u past.

Vervolgens gaan wij aan de slag en gaan uw nieuwe outfit te ontwerpen in een eerste concept. Dit concept zal dan aan de hand van uw opmerkingen worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp.

Mocht u twijfelen tussen een polo of shirt, of tussen enkele van onze stoffen dan kunnen wij verschillende producten naar u opsturen om te bekijken en eventueel te testen. Is het ontwerp helemaal definitief dan kunnen wij u een pasmaten serie verzorgen om te passen.

Als de ontwerpen van de sportkleding definitief zijn en wij hebben alle maten van u ontvangen, dan wordt de productie voor u gestart. De levering van de bestelde sportkleding is tussen de 4 en 6 weken. SPORTKLEDING SUBLIMEREN ONTWERPEN: TYPE OUTFIT

U heeft verschillende opties waar u uit kunt kiezen zodat de outfit volledig aansluit bij u en uw leden.

Bij Clubkleding op Maat kunt u kiezen uit 5 verschillende soorten tops:
Performance Shirt, een mooi basic shirt gemaakt van 140gsm Micro Interlock
Elastic Shirt, dezelfde pasvorm als het Basic Shirt alleen geproduceerd in een comfortabelere 170gsm Lycra stretch stof
Performace Polo, een mooie basic polo gemaakt van 140gsm Micro Interlock
Elastic Polo, dezelfde pasvorm als de Basic Polo alleen geproduceerd in een comfortabelere 170gsm Lycra stretch stof
Pro Laser Shirt, ons high-end shirtgemaakt van 170gsm Lycra (stretch) en een 135gsm Jackar Mesh achterkant voor optimale comfort.

Wilt u uw nieuwe sublimatie sportshirt helemaal afmaken dan kunnen wij u tevens een bijpassende short/skirt en trainingspak leveren.

Onze sportkleding is dankzij de mogelijkheden qua ontwerp en stof zeer geschikt voor heel veel verschillende sporten!ENKELE VOORBEELDEN